میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ
shape
میکرونیدلینگ چیست؟ همه چیز در مورد آن - خدمات زیبایی لادن مرکز زیبایی لادن

میکرونیدلینگ یکی از روش های موثر برای شادابی و جوان سازی پوست است که با وجود قدمت دیرینه ای به تازگی مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است، این روش با تاثیرات فوری می تواند جوانی و شادابی را به شما هدیه دهد.

میکرونیدلینگ روشی کاربردی برای بهبود چین و چروک، جوان سازی، برطرف سازی اسکارهای ناشی از جوش، زخم، رفع ترک های پوستی و سلولیت و… و نیز بهبود ظاهر کلی پوست مورد استفاده قرار می گیرد. میکرونیدلینگ به عنوان یک روش غیر تهاجمی و تقریبا بدون عارضه از محبوب ترین روش های زیبایی و جوان سازی است. در ادامه این گفتار به بررسی ویژگی ها و نکات مهم در رابطه با میکرونیدلینگ می پردازیم.

میکرونیدلینگ چیست؟

در این روش از یک دستگاه با سوزن های نازک برای تحریک و تسریع کلاژن سازی و روند ترمیم سلول های پوستی در لایه میانی پوست استفاده می شود. علاوه بر تحریک روند طبیعی بازسازی پوست میکرونیدلینگ کمک می کند تا جذب ویتامینه ها و مواد مغذی مانند هیالورونیم اسید توسط پوست افزایش یابد.

 کمک به جذب بهتر است ترکیبات مغذی به نوبه خود تأثیر مثبتی برا تسریع بهبود ظاهر پوست و رفع مشکلات پوستی دارد. کاربردهای گسترده این روش در کنار مزایایی چون هزینه کم و دوره نقاهت کوتاه این روش را به یکی از بهترین روش ها برای زیبایی و جوان سازی پوست تبدیل کرده است.

میکرونیدلینگ صورت

مزایای میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ یکی از روش های رایج جوانسازی و رفع مشکلات پوستی است که مزیت های فراوانی دارد. از مزایای این روش زیبایی – درمانی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • ترمیم سریع پوست
  • قیمت مقرون به صرفه
  • بدون درد و ایجاد زخم
  • فاقد عوارض جانبی ماندگار
  • موثر ترین روش برای جوانسازی پوست
  • درمان انواع مختلف پوست با میکرونیدلینگ
  • افزایش استحکام و ضخامت پوست بدون آسیب رسیدن به لایه اپیدرم
همچنین بخوانید : هایفوتراپی گردن چیست؟ بررسی کامل آن

کاربرد میکرونیدلینگ چیست؟

از کاربرد های استفاده از میکرونیدلینگ می ‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • سفت کردن پوست
  • جلوگیری از ریزش مو
  • درمان جای زخم و بخیه
  • درمان جای جوش و آکنه
  • روشن تر و شفاف کردن پوست
  • افزایش کیفیت و شادابی پوست
  • ترمیم بافت های آسیب دیده پوست
  • رفع چین و چروک و جوانسازی پوست
  • از بین بردن حالت خستگی و فرسودگی صورت
  • کاهش میزان ترک های حاملگی یا چاقی / لاغری

میکرونیدلینگمیکرونیدلینگ صورت

یکی از پر کاربرد ترین حوزه های استفاده از میکرونیدلینگ برای جوان سازی، ترمیم جای جوش و زخم و رفع چین و چروک های پوست صورت است. از این روش می توان به منظور بهبود لکه های پوستی و منافذ صورت هم استفاده کرد. 

بعد از انجام میکرونیدلینگ برای صورت سرعت جذب کرم های مغذی توسط پوست افزایش می یابد و هم زمان روند کلاژن سازی و آبرسانی به پوست هم بهبود می یابد تا در نهایت پوستی صاف، عاری از هرگونه لک و جای جوش و شاداب و جوان داشته باشید. امروزه استفاده از این روش برای رفع چین و چروک های پوستی و بازگشت طراوت و جوانی به پوست طرفداران بسیاری دارد.

میکرونیدلینگ ابرو

همان طور که اشاره شد در میکرونیدلینگ پزشک با استفاده از سوزن های مخصوص میکرو کانال های ریزی در لایه های اپی درم و درم پوست ایجاد می کند. 

زمانی که از میکرونیدلینگ برای ابرو استفاده می شود این میکرو کانال ها با تحریک روند رشد و ترمیم پوست سیب بازسازی بافت ابرو می شوند. بازسازی بافت ابرو به بهبود ظاهر ابرو، کاهش ریزش ابرو ها و افزایش رشد تار های ابرو کمک می کند.

میکرونیدلینگ برای لک صورت

یکی از شایع ترین عوارض پوستی وجود لکه های رنگدانه ای مانند لک های قهوه ای و ملاسما پوستی است. میکرونیدلینگ یکی از بهترین و کاربردی ترین روش های درمانی برای از بین بردن این لک ها و روش سازی پوست است.

استفاده از این روش با افزایش خون رسانی و تحریک سنتز سلول های پوستی جدید به طرز کارآمدی می تواند به بهبود انواع لکه های پوستی رنگدانه ای کمک کند چون در میکرونیدلینگ روند بازسازی پوست به صورت طبیعی شما می گیرد در این روش احتمال بازگشت لکه های صورت نیز تا حد چشمگیری کاهش می یابد.

میکرونیدلینگ برای جای جوش

یکی از مهم ترین کاربرد های میکرونیدلینگ برطرف سازی جای جوش، زخم و اسکار های ناشی از سوختگی است. چون در این روش پزشک با ایجاد میکرو کانال ها به تسریع رشد و بازسازی سلول های پوستی کمک می کند. استفاده از این روش به سرعت می تواند لکه ها و اسکار های ناشی از جای جوش را از بین ببرد.

 توجه به این نکته حائز اهمیت است که استفاده از میکرونیدلینگ برای صورت های جوش دار که جوش فعال دارند کارآمد نیست؛ بنابراین ابتدا باید جوش های فعال به طریق های درمانی کاملا خنثی شوند و سپس لک ها و اسکار های ناشی از جوش توسط میکرونیدلینگ درمان شوند.

میکرونیدلینگ جای بخیه

میکرونیدلینگ یکی از روش های کارآمد و زود بازده برای برطرف سازی اسکار های پوستی ناشی از جای بخیه است. از این روش می توان برای برطرف سازی جای بخیه استفاده کرد. علاوه بر از بین بردن اسکار جای بخیه این روش می تواند تمام اسکار های که به دلیل زخم های پوستی به وجود آمده اند را ناپدید کند.

آیا میکرونیدلینگ در بارداری ضرر دارد؟

از آنجایی که در این روش از حرکات سوزن ها در لایه های درونی پوست برای تحریک فرایند کلاژن سازی استفاده می شود، سیستم ایمنی ممکن است نسبت به این میکرو کانال های ایجاد شده روی پوست واکنش نشان دهد و علائمی از حساسیت با آلرژی نسبت به پماد بی حسی بروز کند.

 از طرفی یکی از عوارض احتمالی روش بروز عفونت است، پس چون ممکن نیست این واکنش های آلژیک برای جنین خطرات باشد انجام میکرونیدلینگ را به پس از دوران بارداری و البته پایان دوره شیردهی موکول کنید. چون ممکن است این حساسیت ها و جذب شدن ماده بی حسی از طریق پوست برای سلامت نوزاد شیرخوار شما مضر باشد.

آر اف فرکشنال

تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ

این دو روش درمانی تا حد زیادی از نظر مکانیسم عمل و کاربرد ها به ‌هم شبیه هستند با این تفاوت که ماندگاری اثرات میکرونیدلینگ بیشتر از فرکشنال است. دوره نقاهت فرکشنال از میکرونیدلینگ کمتر است. 

به‌ طور کلی می ‌توان گفت که با وجود این ‌که میکرونیدلینگ عملکرد عمیق ‌تری دارد و برای مشکلات پوستی وخیم تر مانند زخم ها و چین‌ و چروک های عمیق مورد استفاده قرار می‌ گیرد اما فرکشنال دامنه عمل گسترده‌ تری دارد و علاوه بر جوان سازی پوست برای از بین بردن چاقی موضعی و سلولیت هم مورداستفاده قرار می گیرد.

 در مقابل میکرونیدلینگ بیشتر به‌ منظور جوان‌ سازی و درمان جای جوش و لک و مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

بیشتر بخوانید : ار اف فرکشنال چیست؟ 

میکرونیدلینگ چیست

مراقبت بعد از میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ مانند دیگر روش‌ های درمانی؛ به مراقبت ‌هایی نیاز دارد تا افراد نتیجه مطلوب را از این روش کسب کنند. در ادامه به معرفی مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ اشاره کرده ایم.

  • دستوراتی که پزشک تجویز کرده را به دقت رعایت نمائید.
  • تا 4 ساعت پس از میکرونیدلینگ از لمس آن قسمت خودداری کنید.
  • برای رفع خشکی پوست بعد از میکرونیدلینگ از مرطوب کننده معمولی استفاده کنید.
  • حتما از یک کرم ضد آفتاب با اس پی اف 30 یا بالاتر روی پوست خود استفاده کنید.
  • برای تمیز کردن ناحیه ای که میکرونیدلینگ شده باید از یک شوینده ملایم استفاده کرد.
  • تا 24 ساعت بعد از میکرونیدلینگ از فعالیت سنگین که باعث تعریق می ‌شود پرهیز کنید.
  • پس از انجام میکرونیدلینگ نباید از هیچ گونه داروی ضد التهابی اعم از ایبوپروفن، موترین یا آدویل و... استفاده شود.

زمان و نحوه شستن صورت بعد از میکرونیدلینگ

از آنجایی که پس میکرونیدلینگ منافذ پوستی به شدت باز می شود و میکرو کانال های فراوانی در پوست ایجاد می شود. لازم است بدانید بعد از میکرونیدلینگ صورت تا ۲۴ ساعت اولیه باید از مصرف لوازم آرایشی و شست و شوی صورت با آب یا هر گونه مواد شوینده اکیدا خودداری کنید. پس از گذشت ۲۴ ساعت می توانید با در نظر گرفتن مراقبت های لازم جهت شستشوی خود اقدام کنید.

 توجه به این نکته حائز اهمیت است که تا یک هفته بهتر است تنها یک بار در روز صورت خود را بشویید و از رفت و آمد های غیر ضروری که باعث نفوذ آلودگی به پوست می شود اجتناب کنید. در رابطه با شسشتوی صورت بعد از انجام میکرونیدلینگ رعایت این نکته ضروری است که برای شستشوی صورت از آب خنک و شوینده های غیر صابونی ملایم استفاده کنید.

تفاوت میکرودرم ومیکرونیدلینگ

میکرودرم هم‌ مانند میکرونیدلینگ یکی از روش‌ های جوان‌ سازی، ترمیم و بهبود زیبایی پوست است. این روش مبتنی بر برداشت لایه سطحی پوست یا همان لایه شاخی است و از این طریق سبب شفافیت، درخشندگی و جوان‌سازی پوست می ‌شود. 

میکرودرم و میکرونیدلینگ تقریباً کاربرد های مشابه ‌ای دارند با این تفاوت که دامنه کاربردی میکرونیدلینگ از میکرودرم گسترده‌ تر است و برای موارد بیشتر مورد استفاده قرار می ‌گیرند. از نظر مکانیسم عمل هم می توان گفت در میکرونیدلینگ کانال ‌هایی روی پوست ایجاد می شود که با افزایش خون‌ رسانی و تحریک کلاژن سازی باعث ترمیم بافت‌ های پوستی و جوان سازی پوست می شوند؛ اما در میکرودرم تنها لایه سطحی پوست که لایه شاخی نام دارد و سلول ‌های مرده را شامل می‌ شود از بین می ‌رود تا ظاهر پوست بهبود یابد.

تفاوت میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ

مزونیدلینگ هم مانند میکرونیدلینگ یکی از روش های زیبایی و جوان سازی پوست است که به منظور رفع انواع لک، جای جوش، چین و چروک و… مورد استفاده قرار می گیرد. اساس این دو روش کاملا مشابه است و در هر دوی این روش ها از سوزن ها برای تحریک پوست استفاده می شود با این تفاوت که در مزونیدلینگ کوکتل های مزو به لایه های پوست وارد می شوند تا روند درمان را تسریع کنند؛ اما در میکرونیدلینگ تنها از طریق ایجاد کانل های ریز در پوست خون رسانی و کلاژن سازی پوست افزایش می یابد.

هزینه میکرونیدلینگ چقدر است؟

به طور کلی می توان گفت که هزینه انجام میکرونیدلینگ نسبت به دیگر روش های غیر تهاجمی بسیار کمتر است. هزینه میکرونیدلینگ بسته به طول و تعداد جلسات درمان، کیلینک انجام دهنده، دستمزد پزشک، ناحیه درمان و هم‌چنین میزان آسیب دیدگی پوست افراد متفاوت است؛ بنابراین نمی توان قیمت ثابت و مشخصی را برای آن تعیین کرد.

کلام آخر

در این گفتار به بررسی آنچه لازم است درباره میکرونیدلینگ و مراقبت های پس از آن بدانید پرداختیم. امروزه روش ‌های متعددی برای جوانسازی پوست، رفع چین و چروک، رفع جای جوش و آکنه و… وجود دارد که هر کدام از آن می توانند راهکار مناسبی برای بهبود مشکلات پوستی و بازگشت سراوان و جوانی به پوست شوند.

 دقت کنید که در رابطه با استفاده از این روش های درمانی – زیبایی ابتدا سازگارترین نوع درمان را با توجه به سن، جنس پوست، نوع عارضه پوستی و… انتخاب کنید و برای انجام مراحل عملی حتما به یک متخصص و کلینیک زیبایی معتبر مراجعه کنید.

 ضمنا لازم است که درصورت استفاده از هرکدام از این روش ها تمامی نکات را در رابطه با مراقبت های قبل و بعد از عمل رعایت کنید. همچنین شما عزیزان می توانید برای دریافت کردن مشاوره رایگان در زمینه های تزریقات و… از مرکز زیبایی لادن با استفاده از راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

 

 

در این بخش به چند سوال متداول پیرامون میکرونیدلینگ خواهیم پرداخت تا شما را از جزئیات بیشتری در این مورد مطلع کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
سوالات متداول
1

میزان درد این روش به آستانه درد افراد وابسته است. ولیکن دردى كه كه طى انجام میکرونیدلینگ حس مى شود بسيار كم و كاملا قابل تحمل است.

2

پس از برطرف شدن قرمزى صورت، از ماه اول تا 6 ماه بعد از انجام اولین جلسه، اثرات مثبت میکرونیلدینگ روی پوست قابل مشاهده هستند.

3

این روش هم مانند دیگر روش های زیبایی – درمانی برخی عوارض خفیف دارد؛ مانند تورم و قرمزی پوست که کاملا طبیعی است و خیلی زود با انجام مراقبت های بعد از میکرونیلدینگ از بین می رود.

4

متاسفانه جواب دقیقی برای این سوال وجود ندارد، اما به طور کلی می توان گفت که بسیاری از افراد بعد از 4 الی 6 جلسه که به صورت مداوم و منظم با فاصله زمانی 4 هفته ای میکرونیلدینگ را انجام داده اند، به نتیجه مطلوب و مورد نظر خود رسیده اند.

5

از آنجایی که میکرونیدلینگ یک نوع شیوه درمان غیر تهاجمی است، پس برای بسیاری از افراد مناسب است. توجه کنید افرادی که دارای محدودیت های زیر هستند، بهتر است از این روش برای رفع مشکلات پوستی شان استفاده نکنند. افرادی که دیابت دارند. خانم های باردار و شیرده. افرادی که عفونت و یا تبخال دارند. افرادی که زخمشان دیر التیام پیدا می کند. افرادی که در سطح پوستشان جای زخم بهبود نیافته دارند. افرادی که از پرتو درمانی و یا اشعه درمانی در یک سال گذشته استفاده کرده اند. افرادی که مبتلا به بیماری هموفیلی هستند و دارو های ضد انعقاد خون مانند آسپیرین مصرف می کنند.

درخواست مشاوره
دیدگاه کاربران
خدمات لیزر خانه لاغری مشاوره
تماس و مشاوره رایگان
09331721326